avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cum deschid o firma de constructii
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cum deschid o firma de constructii

Buna ziua,problema mea este urmatoarea as vrea sa deschid o firma de constructi in romania dar sa lucrez in italia si fara angajati vreau sa lucrez singur ce pasi trebue sa u rmez
mi daca este obligatoriu vreo calificare in domeniu constructiamultumesc.
Cel mai recent răspuns: dorulacatus , utilizator 19:28, 31 Ianuarie 2014
Daca vrei sa lucrezi singur fa-ti PFA in Romania sau artigiano in Italia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum deschid o firma de constructii? AdrianAudi AdrianAudi Buna ziua , eu am un subiect la care nu prea gasesc raspuns si din cautarile mele nu am gasit foarte multe raspunsuri. Prima intrebare ar fii ... cum deschid o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ronyn72 ronyn72 BUNA ZIUA,, am o firma de constructi cu sediul in romania,,un srl,,si vreau sa stiu cum sa fac sa pot desfsura activitatea in italia cu firma romanesca,,ma ... (vezi toată discuția)
Functionare firma romaneasca in italia Pena Pena Buna ziua, Vrem sa infintam o firma in Romania care sa execute lucrari in constructii pe teritoriul Italiei. Cum putem face acest lucru? Ce forme legale ... (vezi toată discuția)