avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cazier penal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Cazier penal

am primit o amenda am facut o prostie acum un an am furat de la locul de munca si ma incadrat la art 208 cp si am [rimit o amenda de 200 lei admistrativa asa scria mio pune si in cazier va rog sami dati un raspuns va rog concret #-o
Ultima modificare: Joi, 30 Ianuarie 2014
Admin, administrator
amenda penala se pune in cazier nu cea administrativa.
SI ASTA ESTE PENALA?
depinde cum scrie in hotarare.
scrie ca imi da adminstrativa
Amenda administrativa nu se va mentiona in cazierul judiciar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caz penal? marius_dan_09 marius_dan_09 Am primit o amenda am facut o prostie anu trecut am furat de la munca am recunoscut am platit amenda infractiunea va fi trcuta in cazier metionez ca este prima ... (vezi toată discuția)
Drept penal - furt calificat mirceaboy mirceaboy Buna ziua, din prostia mea si din nevoia de bani am incalcat legea mai exact furt calificat dupa cum spune articolul 208, acuma din cate am vorbit cu avocatul ... (vezi toată discuția)
Amenda judiciara platita - pot fi asociat unic intr-un srl? va rog urgent un raspuns myrali myrali Amenda judiciara- pentru furt din supermarket - ajutati-ma cu un raspuns buna ziua. puteti sa-mi spuneti daca amenda juridiara pe care am platit-o la ... (vezi toată discuția)