avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Formular 220-urgent
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Formular 220-urgent

formularul 220 trebuie depus de pfa pe norma obligatoriu pana in 31 ianuarie sau numai de cele care au depasit plafonul de 100 000 eur anul trecut?
Cel mai recent răspuns: Adriana Pandele , Consultant fiscal 19:51, 30 Ianuarie 2014
D 220 se utilizează pentru declararea veniturilor şi cheltuielilor estimate a se
realiza în anul de impunere, pentru exercitarea opțiunii privind modificarea modului de
determinare a venitului net, precum şi pentru recalcularea plăților anticipate cu titlu de
impozit, potrivit legii.
Declarația se depune şi de către contribuabilii care realizează venituri din activități
independente impuse pe bază de norme de venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligativitate depunere formular 220 Paula Tudor Paula Tudor Buna ziua! Este obligatorie depunerea formularului 220 pentru o societate care in trimestrele 2, 3 si 4 ale anului precedent a depus declaratii 0 si pentru ... (vezi toată discuția)
Declaratia 220 - pfa norma de venit ipi ipi Declaratia 220 trebuie oare depusa pt. un PFA infiintat in 2010? (vezi toată discuția)
Norma de venit 2015 mozzycv mozzycv Am un PFA si un angajat.Anul acesta vreau sa trec la norma de venit..Am citit pe unele forumuri ca nu pot sa trec la norma de venit din cauza angajatului...Eu ... (vezi toată discuția)