avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cos de fum
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cos de fum

Buna ziua, stau la casa si am si eu o problema cu un vecin care sa mutat langa mine cu ridicarea unei case acum 6 ani, mentionez casa in care stau eu e casa batraneasca construita de ffoarte mult timp de bunici mei cand erau tineri. De cand sau mutat am probleme cu ei inlegatura cu fumul care iese din cos cand fac focul ca se duce mereu la ei si zice ca le intra in casa ca ei au constructia mai inalta ca a mea si ne obliga sa inaltam cosul peste casa ei asta insemnand undeva la 6m ca sa fie peste. exsita vreo lege care sa ma oblige sa fac lucrul asta tzinand cont ca ei neau gasit aici? va rog as dory o rezolvare daca se poate la problema asta ca nu e zi in care sa nu avem scandal cu ei
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:05, 30 Ianuarie 2014
Nu este problema care sa se afle sub incidenta normelor care guverneaza infiintarea,
organizarea si functonarea asociatiilor de proprietari-dupa cum ati inteles sa postati topicul
Partea interesata poate ridica pretentii si promova actiuune in instanta de judecata cu obligatia de "a face"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cos de fum pe calcan mai inalt i97ccp i97ccp Buna seara, Am autorizatie de constructie, cu alipire la calcan. Nu a fost nevoie de acordul vecinului pentru emiterea autorizatiei. Acum, vecinul vrea bani, ... (vezi toată discuția)
Cos de fum a vecinului in apropierea casei mele gabrielli68 gabrielli68 Buna ziua! In acest an am terminat casa noua, cu autorizatie de constructie, receptie facuta in luna aprilie, locuiesc in ea din mai 2017. Simultan s-a ... (vezi toată discuția)
Care este distanta minima intre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile blocului vecin ieia ieia V-as ruga sa-mi raspundeti daca este prevazuta, legal, distanta minima dintre hornul de evacuare al centralei pe gaz si geamurile vecinului de bloc. Cele doua ... (vezi toată discuția)