buna seara eu un data de 8.11.2013 m-am angajat cu contract pe 3 luni (proba de lucru)in data de 09.12.2013 mam dus la alta firma si mam agnajat da de dincolo miam bagat demisia si nu ma instiintat nimeni ca nu mi sa aprobat,azi in data de 30.01.2014mia venit o hartie de la primul contract cum ca sa ma prezin in data de 10.02.2014 la sediul firmei pentru referatul cu sustinerea savarsiri abateri displicinare.deci in concluzie ca nu mia aprobat demisia si nu ma anuntat si ce se poate intampla daca eu am avut pana in prezent 2 contracte de munca?pot sa imi pierd locul acesta de munca?
1. Demisia opereaza incetarea contractului de munca, in mod unilateral, fara a fi necesara aprobarea acesteia de catre angajator.
2. Aveti un exemplar de pe demisia dvs inregistrata la fostul angajator?
3. Nu vi se intampla nimic ca ati avut 2 c.i.m. in acelasi timp.
Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe functii, la angajatori diferiti sau la acelasi angajator, in baza unor contracte individuale de munca, beneficiind de salariul corespunzator pentru fiecare dintre acestea (art. 35 alin. (1) din Codul muncii ).
Fac exceptie de la aceste prevederi situatiile in care prin lege sunt prevazute incompatibilitati pentru cumulul unor functii.
nu am exemplar de pe demisia mea pentru ca mia zis ca ii aprobata si in data de 06.12.2013 miam bagat demisia si in aceeasi zi am semnat dincolo contractul de munca.sunt foarte necajita nu stiu ce sar putea intampla ma poate afecta la locul acesta de munca?scris in hartia care am primito azi ca desciplina la locu de munca....care desciplina ca ei dupa o luna jumate ma instiinteaza?asta sa fie?
Nu va afecteaza cu nimic. Solicitati-le sa va dea un exemplar de pe demisia dvs unde s-a scris ca nu se aproba.
Potrivit art.8 alin.3 lit.a si b din HG nr.500/2011, la solicitarea scrisa a salariatului sau a unui fost salariat angajatorul este obligat sa ii elibereze acestuia:
a) copii ale documentelor existente in dosarul personal;
b) copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind inscrierile referitoare la persoana sa si/sau un document care sa ateste activitatea desfasurata de acesta, durata activitatii, salariul, vechimea in munca, in meserie si in specialitate, astfel cum rezulta din registrul general de evidenta si din dosarul personal, in termen de cel mult 15 zile de la data solicitarii.
Refuzul angajatorului de a elibera copii dupa documentele prevazute la art. 8 alin. (3), solicitate de catre salariat constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 300 lei la 1.000 lei de catre ITM.
Intrebare
cristitm
buna seara este normal daca sotia este in prenatal ca firma unde lucrez sa numi bage fata la intretinere de 1 an de zile va multumesc
[q (vezi toată discuția)