avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 876 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Constructie pe domeniul public (carosabil )
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Constructie pe domeniul public (carosabil )

Parcarea din curtea interioara a blocului unde locuiesc se invecineaza cu un Punct termic ce apartine CET-ului din localitate . De curand niste muncitori au plantat un trotuar cu stalpi pe una din laturile punctului termic . Necazul este ca ingreuneaza accesul in parcare , iar in anumite momente accesul este blocat pentru ca acolo parcheaza diferite autoturisme . Am vrea sa cerem primariei sa desfiinteze acel trotuar , care banuim ca a fost ridicat fara vreun proiect , aprobare sau aviz de constructie . Am vrea sa stim ce legislatie exista in materie de constructii pe domeniul public (drumurile publice ) si ce anume sa cerem primariei cu trimitere la reglementarile respective .

Alte discuții în legătură

Parcare în fața casei mele RoxanaFl. RoxanaFl. Parcare în fața casei mele. Bună ziua, Locuiesc la casa, iar în fața casei mele parchează frecvent vecinul de vis-a-vis, care are 2 laturi pe care ... (vezi toată discuția)
Parcare la 5 metri de fereastra. ordin 119/2014 lidiav1234 lidiav1234 Buna. Locuiesc intr-un bloc cu curte interioara cu bariera, cu locuri de parcare marcate. Sub geamul meu erau pusi niste stalpi care impiedicau parcarea ... (vezi toată discuția)
Parcare al 2lea autoturism perpendicular peste locul de la adp dorinserban dorinserban Avem noi vecinii locuri de parcare inchiriate de la ADP sector 3. Un loc, un copac, un loc tot asa... in fata noastra este un mic trotuar - sub 1 m ... (vezi toată discuția)