avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Parcare al 2lea autoturism perpendicular peste locul ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Parcare al 2lea autoturism perpendicular peste locul de la ADP

Avem noi vecinii locuri de parcare inchiriate de la ADP sector 3. Un loc, un copac, un loc tot asa... in fata noastra este un mic trotuar - sub 1 m latime.

Unii vecini au cate 2 masini astfel ca parcheaza a 2a masina perpendicular peste a lor si peste un copac, blocand complet trotuarul ingust si lunadu-ne noua celorlati vecini posibilitatea de a parca direct sau de a ne asigura la iesirea in strada.

Am chemat o data politia, mi s-a spus ca nu este trotuar acela - dar ce este oare?

Unde pot demonstra ca este trotuar sau ce pot face?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:57, 19 Februarie 2019
In cadrul primariei teritoriale exista serviciu/departament specializat care detine documentatia aferenta domeniului public si a utilizarii acestuia
Verificati daca in planul detinut de primarie exista acel tratuar sau a fost executat fara formalitati legale sau nu a fost inregistrat in planul zonal
Atat timp cat este domeniu public si unii detinatori vehicule parcheaza vehiculele de asa natura incat restrictioneaza sau ingreuneaza accesul celorlalati riverani la locurile lor de parcare ,politia teritoriala si politia rutiera au autoritatea si competenta sa constate si sa consemneze eventuale contraventii la legea circulatiei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Parcarea masinilor la bloc Chri Chri Buna ziua. Blocul in care stau are 4 etaje si 2 scari, fiind al doilea de la strada. Se intra pe o straduta lata doar cat o banda rutiera de drum public. De o ... (vezi toată discuția)
Detin un loc de parcare la adp între locul meu de parcare si ... Maria Andreea Maria Maria Andreea Maria Detin un loc de parcare la adp între locul meu de parcare si urmatorul loc de parcare este un spatiu(un gol) o persoană tot parchează o masina in acel ... (vezi toată discuția)
Insusire loc de parcare public alex2 alex2 Buna ziua, De 2-3 luni ma confrunt cu o situatie destul de neplacuta. Unul dintre vecinii mei si-a insusit un loc de parcare public si nu mai lasa pe nimeni ... (vezi toată discuția)