avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 827 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin un loc de parcare la adp între locul meu de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin un loc de parcare la adp între locul meu de parcare si ...

Detin un loc de parcare la adp între locul meu de parcare si urmatorul loc de parcare este un spatiu(un gol) o persoană tot parchează o masina in acel spațiu care are 1.9 metri lățime, locul de parcare la adp se da pentru 2.3 metri lățime, deci clar nu se încadrează la loc de parcare nu pot parca din cauza lui, si nu pot deschide nici usa de la masina sa ma pot urca si cobora, ce este de facut in acest caz? I-am spus cu vorba bună ca acel spațiu nu este loc de parcare si el a zis ca nu il intereseaza el acolo parchează, ce este de facut in acest caz? Mersi.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:22, 13 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faceti o reclamatie catre cei care au trasat si inchiriat locurile de parcare.
Daca spatiul respectiv nu este marcat de adp ca loc de parcare puteti sesiza oficial politia rutiera care poate aplica amenda pentru parcare in loc nepermis si fara drept legal de folosire

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)
Acces aprovizionare spatiu comercial vs loc parcare Gabi39 Gabi39 Am un spatiu comercial cu usa aprovizonare dubla in spatele blocului. Primaria Iasi a trasat locuri de parcare in spatele blocului, inclusiv in dreptul usii de ... (vezi toată discuția)