avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Acces aprovizionare spatiu comercial vs loc parcare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Acces aprovizionare spatiu comercial vs loc parcare

Am un spatiu comercial cu usa aprovizonare dubla in spatele blocului. Primaria Iasi a trasat locuri de parcare in spatele blocului, inclusiv in dreptul usii de aprovizionare a spatiului comercial, dar nu in dreptul intrarii in scara blocului, aflata la cativa metri de usa de acces. Mi-au oferit doar posibilitatea inchirierii acelui loc de parcare, la o suma mult mai mare decat cea la care a fost inchiriat. Imi este imposibila aprovizionarea cu marfa cand este parcata masina vecinului in locul respectiv. Ce pot face in acest sens?
Cel mai recent răspuns: Gabi39 , utilizator 01:05, 30 Noiembrie 2023
Sa platiti locul de parcare daca doriti sa fie liber ori de cate ori doriti sa faceti aprovizionarea spatiului comercial.
Sa faceți reclamație la Poliția Rutieră.
Locul de parcare este amplasat ilegal și trebuie desființat pentru că blochează o intrare a blocului.
Daca in discutie este o autoritate locala, ce raspuns ati vrea sa va dam noi?
Mergeti la Primarie si discutati. Daca raspunsul lor nu este cel asteptat de Dvs. incercati o mediere printr-un avocat.
Succes!
Ca idee, intrarea in scara blocului de ce nu este loc de parcare ? Nu este tot cale de acces ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aprovizionare magazin blocat de loc de parcare platit HoratiusCosta HoratiusCosta Buna ziua, am achizitionat un spatiu comercial si am observat ca locul pe unde trebuie sa fac aprovizionarea esteun loc de parcare inchiriat de la primarie. ... (vezi toată discuția)
Blocare acces spatiu comercial prin parcarea masinii pe trotuar paladin85 paladin85 Buna ziua! Am o nelamurire in legatura cu drepturile mele asupra caii de acces in spatiul comercial (proprietate, situat la parterul unui bloc cu destinatia ... (vezi toată discuția)
Probleme cu presedintele blocului dorinamarin dorinamarin Buna ziua Va rog frumos sa ma sfatuiti ce sa fac in legatura cu aceasta problema: Locuiesc in acest bloc din 1994 si de la inceput am avut problema cu ... (vezi toată discuția)