avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Aprovizionare magazin blocat de loc de parcare platit
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Aprovizionare magazin blocat de loc de parcare platit

Buna ziua, am achizitionat un spatiu comercial si am observat ca locul pe unde trebuie sa fac aprovizionarea esteun loc de parcare inchiriat de la primarie. Este legal acest lucru? Eu am usa, trepte si exact unde ar trebui sa vina masina de marfa este locul unui vecin trasat de primarie. Pe acolo se face accesul in depozit, spatiul comercial are intrare si prin "fata", dar nu pot baga marfa pe acolo, este incomod, trotuar in fata spatiului , plus nu sunt locuri de parcare.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:56, 29 Septembrie 2021
~ Conținut șters la cerere ~
Numai serviciul din primarie poate sa dispuna modificarea /eliberarea spatiului in discutie
Sesizati oficial serviciul ,sa dispuna verificari la fata locului,,sa impuna masuri in consecinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acces aprovizionare spatiu comercial vs loc parcare Gabi39 Gabi39 Am un spatiu comercial cu usa aprovizonare dubla in spatele blocului. Primaria Iasi a trasat locuri de parcare in spatele blocului, inclusiv in dreptul usii de ... (vezi toată discuția)
Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat ... Andreea Vogue Andreea Vogue Am acest drept ca sa imi parchez si eu masina pe un loc trasat cu vopsea alba, dar fara nici un numar de imatriculare ori tablita masina prin care sa rezulte ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, ... Andreea Vogue Andreea Vogue Buna ziua, am o intrebare, daca puteti sa ma ajutati va rog frumos, langa blocurile unde locuiesc sunt 2-3 parcari marcate cu vopsea alba, dar fara nici un ... (vezi toată discuția)