avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Talharie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Talharie

Buna ziua ,am si eu o intrebare sotul meu a fost condamnat pt talharie la 4 ani si 8 luni,in prezent a re 2 ani de cand a fost condamnat....Cat de repede se poate elibera,tinand cont ca este bolnav hiv,si nu poate iesi la munca sasi scurteze pedeapsa........:sorry:
Cel mai recent răspuns: Violeta16 , utilizator 19:52, 1 Februarie 2014
Buna seara!

Sotul Dvs. poate fi liberat conditionat in baza art. 60, dupa executarea a 2/3 din pedeapsa, adica in 3 ani si aproximativ doua luni, dacă dă dovezi temeinice de disciplină şi de îndreptare.

Cu stima.
Dci mai repede de 3 ani nu va putea iesi.......Am inteles ca noul cod penal dispune sa se faca 6 luni la an.....sau asa cv....
Buna,
Si eu am aceeasi intrebare, fratele meu a primit o condamnare pt talharie 4 ani si 8 luni, din care a executat 1 an si 4 luni, este sub tratament pt schizofrenie. Care sunt sansele sa ii se reduca din pedeapsa si cu cat? poate beneficia de amnistiere?

Multumesc anticipat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Talharie Violeta16 Violeta16 Buna, fratele meu a primit o condamnare pt talharie 4 ani si 8 luni, din care a executat 1 an si 4 luni, este sub tratament pt schizofrenie. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Talharie Violeta16 Violeta16 Buna, fratele meu a primit o condamnare pt talharie 4 ani si 8 luni in anul 2012, din care a executat 1 an si 4 luni, este sub tratament pt schizofrenie. Care ... (vezi toată discuția)
se modifica durata pedepsei pentru talharie art.211 conform noului cod penal? izabella93 izabella93 sotul meu este condamnat la 4 ani si 8 luni pt talharie se modifica cu cv pedeapsa dupa noul cod penal? (vezi toată discuția)