Buna ziua ,am si eu o intrebare sotul meu a fost condamnat pt talharie la 4 ani si 8 luni,in prezent a re 2 ani de cand a fost condamnat....Cat de repede se poate elibera,tinand cont ca este bolnav hiv,si nu poate iesi la munca sasi scurteze pedeapsa........:sorry:
Sotul Dvs. poate fi liberat conditionat in baza art. 60, dupa executarea a 2/3 din pedeapsa, adica in 3 ani si aproximativ doua luni, dacă dă dovezi temeinice de disciplină şi de îndreptare.
Buna,
Si eu am aceeasi intrebare, fratele meu a primit o condamnare pt talharie 4 ani si 8 luni, din care a executat 1 an si 4 luni, este sub tratament pt schizofrenie. Care sunt sansele sa ii se reduca din pedeapsa si cu cat? poate beneficia de amnistiere?
Talharie
Violeta16
Buna,
fratele meu a primit o condamnare pt talharie 4 ani si 8 luni, din care a executat 1 an si 4 luni, este sub tratament pt schizofrenie. Care sunt ... (vezi toată discuția)
Talharie
Violeta16
Buna,
fratele meu a primit o condamnare pt talharie 4 ani si 8 luni in anul 2012, din care a executat 1 an si 4 luni, este sub tratament pt schizofrenie. Care ... (vezi toată discuția)