avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Vama locala,o adunatura plictisita si indiferenta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Vama locala,o adunatura plictisita si indiferenta

Buna seara,am cumparat de pe E-Bay un produs,din nefericire pentru mine,am primit -nimic- in plic,gol,fara telefonul comandat si platit prin Pay-Pal,am cerut o declaratie vamala sau sa se faca o adeverinta de constatare a faptului ca nu este nimic in plicul desfacut de ei in fata mea,din nou din nefericire pentru mine am fost rugat sa parasesc locatia,ei,citez'' nu stiu si nici nu ii intereseaza ce anume am comandat eu de pe internet'',cu o satisfactie,lehamite si un ranjet demn de anii '50 m-a invitat omul statului sa ies afara,aratandu-mi cat de neputincios sunt eu in imperiul lui de unde probabil doar,doamne fereste,ceva crunt si neprevazut il poate face sa paraseasca acel loc caldut,intrebarea mea este,unde pot sa reclam aceasta lipsa de cooperare,omenie,respect,bun simt,neprofesionalism sau ce pot sa fac ca alti semeni sa fie primiti ca si oameni,fara a fi nevoie de interventii divine pentru a primi o indrumare sau o clarificare?Aveam dreptul sa vad declaratia vamala?Probabil am sa imi recuperez banii de pe E-Bay dar nu pot sa uit lipsa de orice reactie si rautatea gratuita a Romanului de langa mine,mentionez ca am intrebat civilizat daca se poate face un act de constatare dupa care am ramas interzis si am iesit afara buimac de ce mi se intampla,pot sa fac ceva?
Cel mai recent răspuns: fmovidiu , utilizator 18:18, 31 Ianuarie 2014
Acel ~"roman"" are sefi ... deci poti face o plangere in mod ierarhic... + nu uita de protectia consumatorului
Protectia consumatorului,nu are jurisdictie peste aceasta institutie a statului fiind o tranzactie internationala,iar seful lui .... doar el l-a propus in aceasta functie si il mentine sa nu fie deranjat,ca doar cine il colinda iarna si il plimba vara cu masina prin vacante,doar daca nu gasesc un ierarh de-al lor din afara cercului vicios ceea ce e mai rar ca platina dar nu imposibil,tare mie ca imi trec toate durerile pana sa gasesc pe cineva interesat de asa o banala si neinteresanta patanie,daca puteti sau stiti pe cineva in Cluj dornic sa se ocupe... va rog sa-mi dati de veste,va multumesc oricum si va doresc o seara minunata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incinerarea corpului lui sergiu nicolaescu si reactia bor Adalbert Gabriel Gazdovici Adalbert Gabriel Gazdovici [b]Unu. [/b]Se pare ca Sergiu Nicolaescu a dispus prin testament ca trupul lui sa fie incinerat. E dreptul fiecaruia sa faca ce doreste - in limitele legii, ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2011: intre precar, penibil si ,,tabloidizare" Radu Gabrian Radu Gabrian Realitatea cotidiana este din ce in ce mai mult \"mascata\" , in presa noastra , de \"stiri\" sau de simple \"informatii\" care prezinta cu lux de amanunte ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2011: despre copilărie... ContSters4579 ContSters4579 ...ce va mai aducetiaminte de cand erati copil...incep eu:umbra din casa bunicilor,praful de pe strada,bunica deschizand gazul de la sobe dimineata la ... (vezi toată discuția)