avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drepturile persoanei cu handicap grav
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drepturile persoanei cu handicap grav

Va rog sa ma lamuriti vis-a-vis de prevederile legale in ceea ce priveste drepturile, respectiv scutirile/reducerile de care poate beneficia o persoana incadrata in grad de handicap grav. In legislatia actuala se precizeaza ca aceasta persoana este scutita si de plata impozitului pe casa/teren. In situatia in care respectivul este mostenitorul succesoral a inca o casa, respectiv teren, care sunt prevederile legii?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 08:12, 31 Ianuarie 2014
Se acorda facilitatea scutirii de la plata impozitului,numai pentru bunul imobil/teren,care figureaza domiciliul persoanei cu handicap

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi persoana cu handicap Atee Atee Buna ziua! Am un copil cu handicap grav, surdo-mutism si handicap psihic , si am inteles ca din acest an s-a adoptat legislativ o prevedere prin care se ... (vezi toată discuția)
Cat este scutit o persoana cu handicap grav de la plata impozitului ContSters253530 ContSters253530 Cum se procedeaza pentru a beneficia de scutirea plati impozitului pe teren cu cladire intravilan a unei persoane cu handicap grav? Cat plateste persoana cu ... (vezi toată discuția)
Scutire la impozit persoana cu handicap negru daniel negru daniel Buna seara asi dori sa stiu daca pot sa fiu scutit de plata impozitului pe casa si teren, daca sunt persoana cu handicap gradu accentuat dar nu sunt propietar ... (vezi toată discuția)