avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Suspiciune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Suspiciune

As dori sa stiu avantajele si dezavantajele unui contract de comodat auto,sau ce posibilitati am ptr a lua un autoturism si a nu plati taxa auto deocamdata ptr ca nu am bani suficienti! mentionez ca masina este inmatriculata pe ro! multumesc frumos!

(Interventie moderator: Va rugam sa nu mai folositi majuscule, intrucat contravine regulamentului forumului).
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
AV. GABRIELA GERBER, Avocat
Cel mai recent răspuns: Valache Genova , Avocat 10:29, 31 Ianuarie 2014
In primul rand contractul de comodat auto este un imprumut de folosinta pe care eu nu vi-l recomand...in cazul in care doriti sa achitati pretul intreg pentru masina ...
Pe de alta parte daca cumparati aceasta masina nu puteti evita plata taxei auto ....o puteti doar recupera ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto? mariamarineci mariamarineci Se mai plateste taxa auto la inmatricularea unui autoturism? A aparut ceva clar despre aceasta in legislatie? (vezi toată discuția)
Contract comodat auto + certificat fiscal ? trafyctz trafyctz Buna ziua, intentionez sa vand o masina inmatriculata inainte de 2006, deci, cu taxa de timbru neplatita iar pentru a evita platirea taxei cel care o cumpara ... (vezi toată discuția)
Vanzare auto inmatriculata in 2006 dr_dre162000 dr_dre162000 Buna seara, Sunt posesorul unui autoturism inmatriculat in 2006 in tara (an de fab. 2001) si as dori sa-l vand.Intrebarea mea este: cam care ar fi ... (vezi toată discuția)