avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Distanta legala intre o fabrica si o locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Distanta legala intre o fabrica si o locuinta

Chiar nu exista nici o lege care prevede distanta dintre o fabrica si casa de locut?
ar putea fi vorba de o tulburare de fapt sau de un abuz de drept. ii poti actiona in instanta. 0746356775
Vezi regulamentul de urbanism.
am gasit toate informatile necesare in regulamentul de urbanism. am trimis reclamatii la primarie , politie si sanipid. Ca urmare fabrica a fost inchisa in numai citeva zile fara calea lunga si costisitoare a instantei. Draga Romy iti multumim din suflet. Acum putem dormi in liniste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinele autorizatie de extindere casa marian_eugen marian_eugen Buna seara,m-am apucat si eu sa construiesc inca doua camere,o baie si un hol in prelungirea casei existente cu modificarea acoperisului casei existente si nu ... (vezi toată discuția)
Distanta legala si conditii de igiena intre hala de productie mobila si casa ALXGH ALXGH Buna ziua! Problema: Veciunul de langa proprietatea casei mele si-a construit o hala pentru mobila la 60 cm de gardul meu avand si un gater de lemne in curte. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! as dori sa construesc o hala metalica din panouri ... VerpolGAD VerpolGAD Buna ziua!As dorii sa construesc o hala metalica din panouri pt a deschide o vopsitorie auto si as dorii sa stiu distata minima pe care ar trebuii sa o am ... (vezi toată discuția)