avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Dreptul muncii - concediu medical acordat de comisie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Dreptul muncii - concediu medical acordat de comisie militara

O comisie militare pina la cite zile de CM poate acorda pentru o pareza brat drept ?
Cel mai recent răspuns: arabela2014 , utilizator 10:15, 31 Ianuarie 2014
90 de zile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical Vasile Dragan Vasile Dragan Sunt in concediu medical din data de 05.09.2016. Am fost operat de hernie de disc. Am trecut de cele 90 de zile de concediu medical. Am avut CM inainte de ... (vezi toată discuția)
Hidrocefalie/macrocefalia (pc =55cm ) se încadrează în grad de handicap grav cu îngrijiri paliative? geilan geilan Buna ziua .avem mari probleme cu comisia de evaluare .fetița mea are 9 ani .Este operată de hidrocefalie adhd note autiste pareza facială dreaptă centrală ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal sau concediu medical ngeorgiana85 ngeorgiana85 Bună ziua, m-ar interesa cum se numara zilele de medical pana in luna a 9 a?, daca se ia medical si se depasesc cele 90 de zile ce presupune acea comisie unde ... (vezi toată discuția)