avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua - schimbare parfum
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua - schimbare parfum

Am cumparat un parfum acum 3 zile si am aflat ca persoanei careia vreau sa il ofer nu ii place acea marca de parfum iar acum vreau sa il schimb si sa mai dau o diferenta de bani pentru a lua altul mai scump.Mentionez ca parfumul nu este desfacut din cutie,ambalajul nu este deteriorat si am si bonul de la magazin.Va rog sa-mi spuneti daca il mai schimba?
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 11:11, 31 Ianuarie 2014
Ar trebuie sa il schimbe dar mai sunt si magazine care afiseaza ca nu schimba produsele cumparate.
Depinde de politica magazinului. Schimbarea se face de regula cand produsul nu corespunde calitativ dar avand in vedere intentia dvs. de a cumpara alt parfum si mai scump sunt sigur ca vor accepta "tranzactia".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Etichetare produs importat EmilSavu2 EmilSavu2 Bună ziua, vă rog să mă ajutaţi cu o informaţie în următoarea problemă. Am cumpărat, pentru un cadou, un parfum (o marcă celebră) de la un magazin ... (vezi toată discuția)
Venituri neimpozabile-cod fiscal elamihaela elamihaela Daca poate cineva sa ma lamureasca la ce se refera punctul e) art.42 din Codul fiscal, care suna astfel: ART. 42 Venituri neimpozabile e) contravaloarea ... (vezi toată discuția)
Returnare produs in magazin Sophia1975 Sophia1975 Am cumparat ieri o casca bluetooth care nu e defecta dar nu are calitatea necesara a sunetului. Am cutia de hartie un pic deteriorata, restul e impecabil, ... (vezi toată discuția)