avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Executare silita SRL-D cu credit banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Executare silita SRL-D cu credit banca

Buna ziua,
Un SRL-D infiintat in 2011, a obtinut finantare in 2012 cu contract incheiat intre AIPPIMM si banca partenera in Martie 2012. Firma a luat si credit prin banca-pe 5 ani (si s-a garantat cu activele cumparate - echipam. IT si mobilier si cu BO in alb stipulat fara protest), contributia proprie a firmei fiind doar TVA-ul. Si AIPPIMM se bate cu banca pe garantia/asigurarea echipamentelor....
Din 2013 are si 2 angajati pentru care nu s-au platit CASS+CAS aferent salariilor de pana acum si ANAF a emis titlu executoriu in vederea recuperarii datoriilor si poprire pe conturile firmei-contul de la banca partenera...2012. Firma are inca de platit rate la creditul bancar (cont pe care s-a emis poprire) plus datoriile la stat restante. Firma are incasari de cca. 1000 ron/an si este pe pierderi constant.

Cum se poate reglementa situatia daca nu se platesc aceste sume si cum poate administratorul (unic) sa-si exonereze raspunderea personala?
Administratorul unic nu are nimic pe numele lui iar firma are TVA de recuperat mai mult decat are de datorat dar nu s-a facut cerere de recuperare.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Ultima modificare: Vineri, 31 Ianuarie 2014
claudia_d, utilizator
Cel mai recent răspuns: skin_psv , utilizator 16:23, 17 Februarie 2014
Buna Claudia,

Si eu am pe cineva apropiat care este in aceeasi situatie.
Ne poti ajuta cu informatii despre felul in care evolueaza situatia la tine?
Sau daca ai gasit pe cineva care sa-ti furnizeze informatiile si asistenta?

Multumesc, toate cele bune

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, plus credit bancar norocel73 norocel73 in urma cu ceva timp un var de al meu a luat un credit bancar garantat cu ipoteca. Ulterior, bazandu-se pe buna intentie a unei firme la care lucra, a avalizat ... (vezi toată discuția)
Executare bo avalizat in nume personal de catre un fost asociat/administrator HerrK HerrK buna ziua, am mare nevoie de ajutor pls. am fost asociat/administrator intr o firma ce a transformat 2 linii de credit in credit cu scadente fixe. la ... (vezi toată discuția)
Poprire pe venituri Rotaru_Veronica Rotaru_Veronica Cum se poate actiona asupra unei popriri incorecte? (vezi toată discuția)