avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Fara chitanta la contract imprumut
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Fara chitanta la contract imprumut

Buna ziua!
Ce pot face in cazul in care am redactat un contract de imprumut pe data de 17 ianuarie fara sa tai chitanta? Mentionez si faptul ca de pe data de 17 ianuarie am taiat mai multe chitante pentru clienti, pana in ziua de azi.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ContSters307306 , utilizator 16:12, 1 Februarie 2014
intre cine s-a incheiat ctr.de imprumut ?
daca s-a incheiat intre societ. si asociat atunci puteti sa taieti si acum , presupun ca, ctr. are ceva valabilitate
Da, contractul a fost incheiat intre soc si asociati.
Buna ziua,

In cazul in care asociatul imprumuta societatea, trebuie sa completati dispozitii de incasare cu mentiunea aport propriu asociat.

Chiar daca l-ati redactat atunci, nu este problema in a completa dispozitiile acum.

Respect,
Dan Preda.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O problema de inregistrare Goguvoinicu Goguvoinicu Buna ziua! Ce poate sa faca un contabil daca patronul care infiinteaza o firma (microintreprindere) in anul 2013, abia azi, in 2014 îi aduce documente la ... (vezi toată discuția)
Recuperare cheltuieli de constituire societate carlos888 carlos888 Va salut! Am o intrebare legata de recuperarea ceheltuielilor de constituire a societatii. Am un SRL sunt asociat unic si administrator. Care este modul ... (vezi toată discuția)
Reglari conturi contabile apetra apetra ce implica corectarea / reglarea unor inregistrari contabile fara documente suport? (vezi toată discuția)