avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 464 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit la banca - rezilierea unui contract, consecinte?
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit la banca - rezilierea unui contract, consecinte?

In urma cu 7 ani si jumatate am facut un credit la BRD ,Bistrita pentru o suma de8000 00 RON ,cu o dobanda variabila de 10,90%pe an ,asta scrie in contract dar intr-o alta foaie pe care mi-au dato de la Banca in 2012 la cererea mea scrie ca dobanda pe an ROBOR(3M)(4,48%)+Marja fixa(8%)=12,48%.
Eu am platit rata lunar fara nici un fel de restante in tot acest timp de 7,ani si jum.mai ,de doua ori cred s-a intamplat sa uitam dar am fost sa achitam imediat in urmatoarea luna si restanta .Rara stabilita era de 136,6 RON lunar iar eu achitam 150 in fiecare luna.
Acum am ramas fara servici si nu mai am posibilitate sa platesc ,Am fost la Banca si am anuntat ;mai am de platit inca 3000RON si nu stiu cand o sa pot sa-i platesc ptr ca inca nu mi-am gasit servici.
Azi m-au sunat iar si mi-au vorbit destul de urat amenintator si ca in timp de o saptamana daca nu imi platesc ratele (2 rate restante)imi reziliaza contractul .
Sunt un pic speriata ,va rog sa-mi dati un sfat ce sa fac ?Ce mi se poate intampla?
Va multumesc din suflet
Mihaela
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:57, 31 Ianuarie 2014
Sa ajungeti sa fiti executata silit, asta nu e bine daca aveti bunuri ce pot fi vandute la licitatie si in afara de asta, datoria creste f mult in timp scurt pt ca toata datoria va fi declarata scadenta anticipat si penalitatile se vor aplica la toata suma datorata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dobanda banca Dana Dav Dana Dav Ce reprezinta ROBOR ,si care este cea mai avantajoasa dobinda, cea variabila sau cea raportata la ROBOR? Am un credit cu data scadeinta in 2018, credit pe care ... (vezi toată discuția)
Act aditional oug50/2010 - Elibet - Elibet Ajutor, ce sa fac? am un credit cu dobanda variabila, la o banca comerciala, credit din 2006. La acel moment, dobanda anuala (DAE) era de 17.68% la ron. ... (vezi toată discuția)
Restituire comisioane abuzive pentru un contract ipotecar inchis Irina_sebea Irina_sebea Buna ziua, [b] 1. As dori sa stiu daca am dreptul sa solicit bancii, copii cu absolut toate actele(contract de credit bancar ipotecar, actele aditionale, ... (vezi toată discuția)