avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1236 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cum sa procedez?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cum sa procedez?

Buna ziua,
casa in care locuiesc este a socrilor.Aceasta are doua corpuri de casa in aceeasi curte, inainte sa locuim noi acolo au stat niste chiriasi care acum nu vor sa paraseasca imobilul .Cum trebuie sa procedam ca sa scapam de ei?!!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: dorians , utilizator 19:44, 22 Aprilie 2009
depinde, contractul de inchiriere este incheiat intre socrii dvs si respectivii chiriasi? sau socri i au cumparat imobilul, preluand tototdata si chiriasii?Contractu l este incheiat peo perioada determinata sau pe timp nelimitat?daca este incheiat pe termen nelimitat, poate opera denuntarea unilaterala , deci socrii pot cere chiriasilor incetarea contractului, cu acoradea unui termen de preaviz acestora, in ideea ca ei sa isi asigure un alt spatiu de locuit.
nu exista nici un fel de contract intre parti.chiriasii au locuit la inceput de comun acord (fara a plati vreo taxa de orice fel) doar pentru a avea cineva grija de acel imobil si de curte urmand ca mai apoi sa paraseasca locuinta fara a avea vreun drept sau obligatie. a fost ceva de genul te las sa locuiesti in casa dar sa ai grija si de ea! acum dupa 8 ani chiriasii pur si simplu refuza sa plece!ce-i de facut in acest caz???????????????
Cereti evacuarea in instanta, daca nu vor sa plece de bunavoie.
o actiune de punere in posesie:)
in ce consta aceasta actiune? ce presupune ea de fapt?

Alte discuții în legătură

Actiune in evacuare ContSters40598 ContSters40598 Ma puteti ajuta si pe mine cu temeiul de drept pentru actiunea in evacuare? O pot face pe calea ordonantei presedintiale? Trei persoane ocupa abuziv un ... (vezi toată discuția)
Chiriasi ce refuza parasirea locuintei brgp123 brgp123 Buna ziua, Ma aflu in urmatoarea situatie: am cumparat o garsoniera in care locuiau chiriasi, fara forme legale, acestia refuza eliberarea acesteia sub ... (vezi toată discuția)
Actiune de evacuare georgianne georgianne Buna ziua, As dori va rog daca ma puteti lamuri, sunt aproape disperata. Am divortat si am o sentinta de partaj definitiva si irevocabila prin care mi se ... (vezi toată discuția)