avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatia de mediu
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatia de mediu

O firma care are in exploatare o balastiera de pietris, apeleaza la serviciile firmei mele pentru ai comercializa produsele( pietris de diferite dimensiuni). Aceasta firma(balastiera) are autorizatie de mediu.
In ce conditii, firma mea poate comercializa pietrisul celeilalte firme, folosinduse de autorizatia de mediu deja existenta. Este de ajuns un contract de colaborare, sau trebuie o forma de asociere?:(
Cel mai recent răspuns: bluevaler , utilizator 03:49, 2 Februarie 2014
Din ce inteleg firma cu balastiera vinde firmei dvs. pietrisul iar dvs. vindeti mai departe catre terti. In acest caz dvs. nu aveti nevoie de autorizatie de mediu, un simplu contract de colaborare e suficient.
multumesc mult!:love2:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce cod caen pentru productie textile prin terte firme? ddragan ddragan Buna dimineata si La Multi Ani! Sunt Intr. Ind. si doresc sa imi extind obiectul de activitate in domeniul comertului cu produse textile. Nu reusesc sa ... (vezi toată discuția)
Excavari ilegale buna ziua, pe un teren arabil, extravilan cu o suprafata de 5000mp(mostenire) ... dr@gos dr@gos Buna ziua, Pe un teren arabil, extravilan cu o suprafata de 5000mp(mostenire) am vrut sa infiintez o livada; cand firma de topo a venit la trasare am realizat ... (vezi toată discuția)
Autorizatie mediu DnaMagda DnaMagda Buna ziua! Va contactez in legatura cu o posibila autorizatie de mediu. Zic posibila pentru ca nu stiu sigur daca as avea nevoie de aceasta sau nu. Sa va ... (vezi toată discuția)