avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 220
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 220

Buna ziua,
Am o I.I. si in anul 2013 nu am avut niciun venit, iar pe 2014 sunt aceleasi sanse sa nu am vre-un venit pe I.I., trebuie sa mai depun declaratia 220 ? (daca da, o pot depune acum chiar daca am depasit termenul?)
Ce alte declaratii mai trebuiesc depuse ? (200 ...)

Multumesc!
Edy

Alte discuții în legătură

Declaratii apicultori flay flay Buna ziua, Doresc sa stiu in cazul apiculturii :declratiile ce se depun pe 2013? Impozitarea se face la norme de venit-depunem declaratia 221? Mai este ... (vezi toată discuția)
Obligatii declarative mihai_b75 mihai_b75 Buna ziua, Am un PFA, sunt platitor de TVA si depun lunar declaratiile 300 si 390 sau 394. Am depus declaratiile aferente lunii decembrie 2013. Anul trecut ... (vezi toată discuția)
Formularul 600 depus gresit LuceNera LuceNera Buna ziua. Sunt o persoana fizica autorizata impozitata in SISTEM REAL, platitoare de TVA si tin contabilitatea in partida simpla. Problema mea se refera ... (vezi toată discuția)