In anul 2010 un prieten a fost condamnat la 10 luni cu suspendare pentru trafic de droguri de risc. Apoi in anul 2011 a fost arestat pentru acuzatia de trafic international de droguri de mare risc, iar in anul 2013 a fost condamnat la pedeapsa cu inchisoarea de 4 ani si 6 luni. Tot atunci I s-a revocat si suspendarea de 10 luni astfel fiind condamnat la pedeapsa finala de 5 ani si 4 luni.
La momentul actual a executat din 2 ani si 9 luni din pedeapsa, fiind incadrat la regimul deschis de executare, munceste in penitenciar si nu a avut nicio abatere.
Intrebarea mea este daca noile prevederi legale I-ar usura in vreun fel situatia?
Problema este ca daca nu existau traficanti nu existau nici consumatori in Romania...
Este complicata problema lui deoarece e recidivist...
Are insa sanse sa iasa conditionat daca va convinge instanta ca nu va comite noi infractiuni de trafic de droguri...
Problema lui este si ca a perseverat infractional.
domnul avocat sotul meu si cumnata mea nu sunt recidivisti sunt la prima abatere.prima instanta de fond le a dat 5 ani jumate cu executare pt rafic de droguri.pe 7 martie au apelul au vreo sansa sa ii puna liberi?si au recunoscut fapta si sunt la prima abatere
La curtea de apel slabe sanse sa ii puna liberi dar se poate ajunge la o reducere de pedeapsa
Depinde foarte mult de cantitatea traficata si daca e vorba de trafi international...
Trafic de droguri
kiszmeth
Va rog sa ma lamuriti intr-o situatie destul de delicata si complicta.
Este vorba de un tanar de 32 de ani care nu este la prima abatere - recidivist. Este ... (vezi toată discuția)