avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 756 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Nelamurire salariu
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Nelamurire salariu

Salut.

M-am angajat pe data de 10 ianuarie pe un loc de munca cu programul 12/24 (orele 7-19 / 19 - 7). Am lucrat un numar de 15 posturi (180 ore) dupa care mi-am depus demisia din motive personale si mi s-a comunicat ca urmeaza sa fiu contactat pe data de 20-25 februarie in legatura cu banii, cand se incaseaza salariile pentru tot personalul.

La ce suma de bani ar trebuii sa ma astept pentru 180 lucrate (3 saptamani / 15 posturi) ? Mi s-a spus la inceput ca salariul este 630 ron in mana pana la 186 ore daca nu ma insel + bonuri de masa in valoare de 200 ron pentru restul orelor din luna. Dar nu imi ies calculele cu acele 6 ore. Cam 600 ron ar trebuii sa primesc ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
fiberdani, utilizator
Cel mai recent răspuns: fiberdani , utilizator 19:04, 1 Februarie 2014
630 lei este netul au brutul ?

De la 01.01.2014, salariul minim brut pe tara este de 850 lei brut lunar.
630 net pe 186 ore daca imi aduc bine aminte.

Problema este ca nu mi s-a comunicat in salariu efectiv pe un numar de ore lucrate. Ci m-a incurcat cu "primesti atat pe atatea ore si bonuri de masa pe atatea ore din numarul X de ore"
Ultima modificare: Sâmbătă, 1 Februarie 2014
fiberdani, utilizator
In c.i.m. incheiat nu este prevazut salariul de incadrare?
Am avut de bifat o sectiune in care am fost de acord sa lucrez pe minimul de economie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul salariu cu concediu medical acelasi18 acelasi18 Va rog, Am o nelamurire referitoare la calculul salariului, am avut 2 zile de concediu de odisna si 4 zile de concediu medical si am primit bonuri cadou de ... (vezi toată discuția)
salariu trecut pe notificarea de plata angelica82 angelica82 Buna ziua, Fac o notificare de plata firmei unde lucrez.Sunt insarcinata si momentan sunt in CM.Sunt angajata din Iulie 2013 cu salariul brut 800 lei ... (vezi toată discuția)
Tichete masa la salariu minim pe economie Pătruțescu Î Dan Î.I Pătruțescu Î Dan Î.I se pot da tichete de masa la un angajat cu salariul minim pe economie din mediul privat , cite bucati si ce formalitati (documente) se intocmesc si cit este ... (vezi toată discuția)