avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Buna ziua am o fetita de 1an si 9 luni tatal copilului ia stimulent de insertie in urma hotararii judecatoresti de recunoastere a minorei .copilul avea 8 luni cand sa inceput plata stimilentului de insertie si doresc sa stiu daca il va primii timp de 2 ani sau doar pana la implinirea varstei de 2 ani a copilului?:sorry:
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:17, 3 Februarie 2014
Stimulentul de insertie se acorda pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.
buna ziua va multumesc pt raspuns ,dar nu am inteles acest stimulent se acorda timp de 2 ani sau doar pana la 2 ani.
1. In raspunsul meu am spus:
Stimulentul de insertie se acorda pana inclusiv in ziua in care copilul implineste 2 ani.

2. Adica pana implineste copilul 2 ani, nu timp de 2 ani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O luna de concediu pentru tatic sofoana sofoana buna ziua!sunt in concediu de crestere copil, si sotul meu intentioneaza sa-si ia si el o luna de concediu,avand in vedere noile prevederi legale.eu am optat ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie vs. luna tatalui Kazfer Kazfer Copilul implineste 2 ani la data de 01.09.2017. Mama se afla in concediu pentru cresterea copilului in varsta de pana la 2 ani, pana la data de 01.08.2017, ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie tata econo econo Tatal a beneficait de cic pentru ca mama nu realizeaza venituri.Copilul implineste 2 ani in 2.11.2014. Tata se reintoarce la munca incepand cu 3.10.2014? ... (vezi toată discuția)