avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Tigari - marca proprie si netimbrate
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Tigari - marca proprie si netimbrate

Buna ziua!

Sunt si eu curios daca imi fac tigari si mai si iau de la bisnitari (tigari netimbrate)... Cate tigari pot avea in casa maxim conform legilor romanesti? ca numar de cartuse. :)
Cel mai recent răspuns: ContSters187835 , utilizator 17:57, 7 Februarie 2014
Nici un cartus fara documente de provenienta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz in vama bors?? emanuellen emanuellen Buna ziua,stiti cumva daca Ungaria si-a schimbat legile vamale de la 1 ianuarie??Am vazut la tv.cum confiscau tigarile,cica ai voie sa duci 2 pachete in loc de ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,tigari netimbrate vinde la locul de munca unde este ... Utilizator2022 Utilizator2022 Buna ziua,Tigari netimbrate vinde la locul de munca fosta nevasta mea vinde tigari la locul de munca zilnic 3-4 cartus suntem acelas locul de munca dar Stam ... (vezi toată discuția)
Vama - cantitatea de tigari ce poate fi scoasa legal florentinavlad39 florentinavlad39 Am inteles ca din 3.01.2011 la iesirea din tara in spatiul Schengen ai dreptul sa scoti din tara 4 cartuse de tigari. Vroiam sa ma informez la politia de ... (vezi toată discuția)