avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua,Tigari netimbrate vinde la locul de munca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua,Tigari netimbrate vinde la locul de munca unde este ...

Buna ziua,Tigari netimbrate vinde la locul de munca fosta nevasta mea vinde tigari la locul de munca zilnic 3-4 cartus suntem acelas locul de munca dar Stam separate si DACA anunt PE director o SA am CEVA problema cu leges Sau la locul de munca.??
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Septembrie 2023
Utilizator2022, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:41, 1 Octombrie 2023
Dvs nu, nevasta va avea sigur.
Ar trebui sa ii ziceti înainte ca aveti de gand sa o pârâti.
Problema CA Stam separat sí nu suntem divortat sí eu incerc sa divortezi cu ea dar nu vrea SA vina cu mine la notariat toate cheltuile eu platesc , sí Nici copii nu avem dar la lucru o SA zic la director deloc nu am probléma cu leges.?

gi-jane2 a scris:

Dvs nu, nevasta va avea sigur.
Ar trebui sa ii ziceti înainte ca aveti de gand sa o pârâti.

2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca vreti sa divortati, mergeti in instanta ca nu trebuie sa stati dupa ea sa vina la notar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat ! ce pot face ?! buna ziua , numele meu este ... Eugen216 Eugen216 Am fost inselat ! Ce pot face ?! Buna ziua , numele meu este Eugen , am 31 de ani . Sunt casatorit de 3 ani ( relatie de 6 ani in total ) . Sotia m-a inselat ... (vezi toată discuția)
Tigari contrabanda tayson tayson dintr-un hipermarhet,de fapt din biroul direcrorului,au fost sustrase 200 pachete de figari si un laptop vechi.dar surpriza;tigarile erau netimbrate.valoarea ... (vezi toată discuția)
Divort in lipsa sotului ramyy3 ramyy3 Buna ziua. Ne am separat de sotul meu in urma cu aprox 3 ani dar de abia acum am reusit sa inaintez actele de divort. Nu avem nimic de impartit si nici un ... (vezi toată discuția)