Buna ziua. Ne am separat de sotul meu in urma cu aprox 3 ani dar de abia acum am reusit sa inaintez actele de divort. Nu avem nimic de impartit si nici un copil. Fostul sot este plecat in strainatate si nu exista nici un mijloc de comunicare intre noi...nu comunicam deloc. Se poate pronunta divortul chiar daca el nu s a prezentat la nici un termen si nici nu se va prezenta? Daca nu se va prezenta poate sa se prezinte mama lui in locul lui?
Ce as putea sa fac pt grabirea deciziei divortului?Martori? Sau mama paratului nu poate sa se prezinte la proces in locul acestuia el fiind plecat din tara?
Tot ce ziceti dvs conteaza pt judecata, insa pana sa se judece efectiv divortul, trebuie sa dovediti ca a luat la cunostinta de proces. V-ar ajuta daca i-ar zice maica-sa de divort , banuiesc ca vorbesc si sotul ar trimite pe adresa judecatoriei o intampinare in care sa zica daca e de acord cu divortul sau nu si sa taseze niste acte- o copie dupa buletin, eventual dupa acte de rezidenta ca sa aiba un motiv pt care nu se poate prezenta...
Divorț
Ahirghiligiţei
Buna ziua! Pot divorța de sotul meu daca acesta este plecat in străinătate? Mentionez ca nu avem copii si nici proprietăți împreună. In cat timp se ... (vezi toată discuția)
Divort
ciridava
Buna ziua!Am si eu o nelamurire sper sa ma ajute un avocat....Am bagat la divort si saptamana aceasta am prima infatisare...am 3 ani de casatorie,nu am avut ... (vezi toată discuția)