avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Am fost inselat ! Ce pot face ?! Buna ziua , numele ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Am fost inselat ! Ce pot face ?! Buna ziua , numele meu este ...

Am fost inselat ! Ce pot face ?!
Buna ziua , numele meu este Eugen , am 31 de ani . Sunt casatorit de 3 ani ( relatie de 6 ani in total ) . Sotia m-a inselat cu un barbat. Am probe video/audio din casa noastra care arata fapta ( o proba audio din prima zis si o proba video/audio din a doua zi + plecarea ei de-acasa cu individul , strangand bagaj si iesit pe usa cu el ). Ce pot face in acest caz ? Este legala proba video/audio din locuinta unde stam ? Nu stiu ce sa fac , cum sa procedez legal in acest caz . Imi este rusine de toata lumea care ma/ne cunoaste . Nu stiu cum sa reactionez la asemenea fapta atat pe cale legala cu probe evidente cat si mai departe , pentru ca sunt afectat si demoralizat total. Astept un raspuns de orice fel , sunt disperat ! Multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 19:34, 7 Septembrie 2021
Bagati divort. Mai mult de atat ce vreti sa faceti?
de ce sunteti disperat , ca ce ?
ce vreti sa faceti cu proba aia, la ce va ajuta ?
vorbiti cu sotia si dati divort la starea civila, notar sau instanta.
nu inteleg ce cauta problema dvs la drept penal ...
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
Ea sustine ca nu m-a inselat si ca nu este de vina cu nimic referitor la divort ( motivul divortului ) . De asta intrebam ... Referitor la problema mea bagata la drept penal , nu eu am sepectat drept penal , s-a adaugat singura la categoria asta ....

gi-jane2 a scris:

de ce sunteti disperat , ca ce ?
ce vreti sa faceti cu proba aia, la ce va ajuta ?
vorbiti cu sotia si dati divort la starea civila, notar sau instanta.
nu inteleg ce cauta problema dvs la drept penal ...

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
va intereseaza sa dati divort din vina ei sau sa divorttai si gata ?
i0ati aratat probele ei ? ce explicatii da, ca ce vedeti nu e adevarat ?
Ultima modificare: Marți, 7 Septembrie 2021
gi-jane2, moderator
Vreau divort din vina ei bineinteles. Ea nu a vazut probele . Ma gandesc daca au relevanta aceste probe , daca pot fa e ceva cu ele pentru ca sunt evidente. Si in urma convorbirilor prin mesaje ea neaga tot ce se intampla si in probe si il tine pe nu in brate ca nu este adevarat. De aceea zic , au aceste probe vre-o relevanta ? Pot face ceva cu ele ? Ca ea zice ca nu exista nici un barbat si eu am probe direct din casa noastra cand eu eram plecat la job.Am lasat telefonul sa inregistreze holul apartamentului si automat apare pe usa si el si ea fiind in casa , il astepta. Eu cand am intrebat prin mesaje daca exista cineva in afara de mine tot spune ca nu ca nu exista nici un barbat , nimeni , doar eu ....

gi-jane2 a scris:

va intereseaza sa dati divort din vina ei sau sa divorttai si gata ?
i0ati aratat probele ei ? ce explicatii da, ca ce vedeti nu e adevarat ?

Alte discuții în legătură

Folosirea probelor audio/video in cazul evacuarii BaraganMarius BaraganMarius Buna ziua! Am un prieten X, care a divortat de sotia sa Y. Pe 26 luna aceasta urmeaza sa se pronunte hotararea judecatoareasca. Amandoi soti au cazut ca acord ... (vezi toată discuția)
Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ... Emy. Emy. Bună ziua !! În caz de divorț și cerere de a vedea copiii ( din partea tatălui) , se pot folosi probe audio în instanță ( discuții dintre tata și ... (vezi toată discuția)
Bună seara, soțul meu m-a lovit cu cureaua în urmă cu aproximativ ... Constantina170892 Constantina170892 Bună seara, soțul meu m-a lovit cu cureaua în urmă cu aproximativ un an. Nu am mers să eliberz certificat medico-legal, însă am poze cu vânătăile și ... (vezi toată discuția)