avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Folosirea probelor audio/video in cazul evacuarii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Folosirea probelor audio/video in cazul evacuarii

Buna ziua! Am un prieten X, care a divortat de sotia sa Y. Pe 26 luna aceasta urmeaza sa se pronunte hotararea judecatoareasca. Amandoi soti au cazut ca acord in ceea ce priveste copilul lor de 13 ani sa ramana la sotia Y, iar sotul X sa plateasca pensia alimentara. Deasemenea X este ingrijorat de faptul ca in eventualitatea unui partaj sau actiune de evacuare, acesta ar urma sa fie evacuat din apartament ( cumparat prin prgramul prima casa , la care inca are rate de platit ). X doreste sa stie daca poate folosi probele audio inregistrate cu telefonul, in care sotia sa, purta discutii sexuale, intime prin videocall cu un alt barbat/barbati in care ii/le arata acestuia/acestora parti intime ale corpului ei ( acest lucru se subintelege din inregistrare ).
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns in ceea ce priveste folosirea probelor audio sau video in situatia in care sotia sa, va cere evacuarea lui X din apartament, precum si in cazul partajului. Aceste probe pot fi folosite din moment ce au fost inregistrate in apartamentul lor comun, cu telefonul pe care l-a lasat pe inregistrare in casa ?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu au nicio relevanta inregistrarile in partaj, unul ramane cu casa si ratele iar celalalt pleaca dupa ce primeste o sulta din partea celuicare ramane cu casa.
nici intr-o actiune de evacuare nu au relevanta ?

cyan a scris:

Nu au nicio relevanta inregistrarile in partaj, unul ramane cu casa si ratele iar celalalt pleaca dupa ce primeste o sulta din partea celuicare ramane cu casa.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Probele respective puteau eventual sa fie folosite in cadrul procesului de divort pt a se stabili o culpa in desfacerea casatoriei.Viata sexuala a doammei nu are nici o relevanta la partaj sau la o evacuare.Sfatuiti-va amicul sa discute cu un av pt a vedea ce poate obtine la partaj si sa lase filmarile erotice la sertar.
Ultima modificare: Duminică, 19 August 2018
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost inselat ! ce pot face ?! buna ziua , numele meu este ... Eugen216 Eugen216 Am fost inselat ! Ce pot face ?! Buna ziua , numele meu este Eugen , am 31 de ani . Sunt casatorit de 3 ani ( relatie de 6 ani in total ) . Sotia m-a inselat ... (vezi toată discuția)
A little story Nătăfleț Nătăfleț Salutare, M am întâlnit cu un o situație dificilă ,zic eu. Au venit, reclamantul X si pârâta Y-divorț cu minori. Se discutau probele. ... (vezi toată discuția)
Divorti ioo.margareta ioo.margareta buna ziua,sotia a bagat divortul,dar eu nu vreau sa divortezi,motivul divortului este ca am facut scandal ca am fost baut si sunt cam gelos si am lovit pe ... (vezi toată discuția)