avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... A Little Story
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

A Little Story

Salutare,

M am întâlnit cu un o situație dificilă ,zic eu.
Au venit, reclamantul X si pârâta Y-divorț cu minori.
Se discutau probele.
Înscrisurile (conversatii WhatsApp). Se acceptă!
înregistrările audio, (înregistrate cu o aplicație). Se acceptă!
Martor: X avea 6, Y avea 1, instanța acceptă doar un martor din inegalitate de arme.
Dupa care Y acuză ca X suferă de ficat gras si hepatita B (boală de care X parea ca știe) și cere ca probă analizele de la spital, av.lui X se opune,:
A:dna jude.nu e relevantă proba in divort, e divort cu minori nu de malpraxis
J:'din probe reiese ca a fost in spital asa ca ii accept proba, vrei să cereți ceva in schimb?
A: să își faca si ea analize, daca ne facem analize într-un proces de divorț, sa ne facem cu toți. Avand in vedere ca X presta servicii de natura sexuala in realitate si mediul virtual, sa facă analize pentru boli venerice.
J: respins, (nu reiese din probe ca ar avea vreo boala).
A: Dna jude, proba nu are relevanță in procesul cu minori, hepatita B se transmite prin sânge si prin relații sexuale. Nu e in interesul copilului.
J:(nu rasp)
A: dna jude faceți discriminare.
J: (nu rasp, continuă dictarea).
J: X face parte din vreun program impotriva hepatitei, e înscris pe unde va?
X: Nu!

In concluzie, Y obtine egalitatea de arme (martor) după care intra in avantaj cu o proba (analiza hep B).

După un studiu anevoios asupra hepatitei B (spre norocul meu nu stiam nimic despre ea).
As a scholar, ma intreb:
1. Care este relevanta probei cu hepatita b si steatoză in divorțul cu minori? De ce? Cum?
2. Judele a dat dovadă de discriminare si avantajarea mamei?

Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 2 Noiembrie 2018
Nătăfleț, utilizator

Alte discuții în legătură

Fosta logodnica ma infectat cu herpes genital pe urma ma parasit iuliandante iuliandante Fosta mea partenera ma infectat cu herpes genital si dupa o relatie de 3 ani ma parasit , pot sa o dau in judecata ? Stiu si cand si unde a contactat boala ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac?-imbolnavire cu buna stiinta a partenerului ContSters177963 ContSters177963 Mesaj:Buna ziua. Numele meu este Mihalcea Andy si am 39 de ani.In primul rand as vrea sa mentionez ca am o fetita de 7 ani ce in urma despartiri de fosta sotie ... (vezi toată discuția)
Hpv carciloame, gama virală de adn risc ridicat de cancer. aș dori ca persoana care m-a infectat să plătească pentru situația creată, și sa nu mai poată face alte victime DAdinuta DAdinuta Buna Ziua. De curând am fost infectata cu Virusul HPV risc ridicat tulpini de ADN genotipuri 31,66,68. De curând am întâlnit un bărbat cu care am discutat ... (vezi toată discuția)