avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Inundatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Inundatie

Am produs o inundatie vecinului de sub mine.
Eu nu locuiesc in imobil, fiind ocupat de o chiriasa.
Administratorul a inlocuit in lipsa un T care ulterior am constatat ca distribuie apa rece si vecinei din stanga.
Asiguratorul apartamentului vecinului afectat se poate indrepta impotriva mea pentru recuperarea prejudiciului, sau este coloana comuna si administratorul este responsabil?
Asiguratorul cere administratorului un proces verbal pentru constatare, dar acesta cred ca nu o sa mentioneze ca este coloana comuna.
Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 00:09, 2 Februarie 2014
Unde se afla acel "T"-eu?
Daca este pe teava verticala, atunci aceasta apartine de proprietatea comuna.
Daca este pe teava orizontala, intre dv. si vecina, atunci este in proprietatea dv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alimentare cu apa rece lemia50 lemia50 Buna seara.As vrea sa intreb urmatoarele: 1 . Teava de alimentare cu apa rece a unui apartament(ma refer la segmentul cuprins intre conducta verticala si ... (vezi toată discuția)
Parti comune - instalatii sanitare apartamente mousy mousy Buna seara! Ma intereseaza sa aflu care sunt partile comune in ce priveste instalatia de apa calda/rece/evacuare dintr-un apartament. Mai exact, tevile de ... (vezi toată discuția)
Conducta apa rece-proprietate comuna elena_1234 elena_1234 Buna seara, Spuneti-mi daca conducta de apa rece de la bucatarie este proprietate comuna. Presedintele asociatiei spune ca nu si ca trebuie sa suportam ... (vezi toată discuția)