avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Noul cod penal 2014/incadrare pedeapsa;
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Noul cod penal 2014/incadrare pedeapsa;

sotul meu e condamnat pe art.174-175 alin.1 lit. i ,si a primit o pedeapsa de 8 ani.dat fiind faptul ca in noul cod penal lit.i din art 175 ( omorul calificat in loc public) nu mai exista si devenind omor simplu,poate beneficia de legea mai favorabila? si daca da, cum trebuie sa procedeze? va multumesc anticipat:worthy:

Alte discuții în legătură

Hotarare definitiva -intrarea in vigoare a noului c.pen./rejudecare? ioanapad ioanapad o persoana care a fost condamnata definitiv la 18 ani in baza articolului 174/175 lit i [[ Art. 175 Omorul calificat Omorul săvârşit în vreuna din ... (vezi toată discuția)
Tentativa de omor eugenia14 eugenia14 Fiul meu a fost condamnat la 7 ani si 6 luni, incadrare la articolul 174/175 lit i, a executat din pedeapsa 45 de luni. As dorii sa stiu daca beneficiaza ... (vezi toată discuția)
Art.175 lit.c cod penal blue-eyes blue-eyes Omorul savarsit asupra sotului sau unei rude apropiate(art.175 lit.c C.pen) nu se poate retine in cazul in care victima este sotia fratelui tatalui ... (vezi toată discuția)