avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Masura asiguratorie program de vizitare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Masura asiguratorie program de vizitare

Ce opinie aveti ..... Deschidere actiune pe calea Ordonanta presidintiala - admisa de instanta ca fiind accesorie fondului judecat in urma cu un an.
Impunere masura asiguratorie in baza unei legi inexistente la solutionarea fondului--

Probleme ridicate

Accesoriatul-- ??
Neretroactivarea unei legi ?
Cel mai recent răspuns: nouni80 , utilizator 23:12, 30 Martie 2014
Expuneti-va speta fara publicarea unor elemente personale, dar nici chiar asa de generic !
Dosarul pe fondul dreptului este solutionat irevocabil, o eventuala cerere pe calea ordonantei presedintiale nu va putea fi apreciata ca accesorie unui dosar deja finalizat.
A fost respinsa actiunea.Am castigat in apel :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inadmisibilitate ordonanta presedintiala m_carmen m_carmen Buna ziua. Va solicit ajutorul pentru a rezolva urmatoarea situatie juridica: exista un proces de divort in curs de solutionare in Italia introdus de sot, ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala ContSters407458 ContSters407458 Daca dupa 5 luni de la pronuntarea divortului ( avand hotarare definitiva ) am depus ALTA PLANGERE pentru schimbarea domiciliului minorului de la mama la ... (vezi toată discuția)
Executare silita program de vizitare minor popescunicolae popescunicolae Buna seara problema mea este urmatoarea: Am un proces in care am fost parat de reclamant in ceea ce priveste programul de vizitare minor, (proces de fond) ... (vezi toată discuția)