avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depasire termen de depunere declaratie 600 pt.pfa
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depasire termen de depunere declaratie 600 pt.pfa

in cazul unui pfa,declaratia 600 trebuie depusa in fiecare an pana pe 31.01?. daca nu am depus-o pana acum,ce se poate intampla si daca mai poate fii depusa dupa aceasta data?
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert PFA , Contabil 17:17, 7 Februarie 2014
Da, anual.Puteti lua amenda
Exceptii :
- Contribuabilii al caror venit net anual, respectiv valoarea anuala a normei de venit, dupa caz, raportat la cele 12 luni ale anului, este sub 35% din câstigul salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurarilor sociale de stat ( 804 lei)
- Persoanele care sunt asigurate ale sistemului public de pensii ca urmare a obtinerii de venituri salariale sau indemnizatii somaj
- Persoanele care beneficiaza de una din categoriile de pensii acordate în sistemul public de pensii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere finante rog raspuns urgent ela22 ela22 Buna seara, Am fost azi la finante (deoarece socrul meu care si-a deschis un II anul acesta doreste sa raman in continuare angajat la actualul loc de munca) ... (vezi toată discuția)
Contract casa de pensii traducator autorizat laviniqua laviniqua Buna ziua, Sunt traducator autorizat si, incepand cu 1 ianuarie, nu mai am venituri salariale. As vrea sa stiu daca este necesara incheierea unui contract ... (vezi toată discuția)
Contributii asigurari sociale pfa la norma de venit lmparalescu lmparalescu PFA la norma de venit depune declaratia 600? Daca da, ce trece la \\"venitul baza de calcul\\"? - venitul de la norma de venit, sau ... (vezi toată discuția)