avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activitate SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activitate SRL-D

Buna ziua. Am un SRL-D cu CAEN 4791 activitate principala. voi vinde imbracaminte si accesorii (gablonturi) pe un site. intrebarea mea este doar pe site pot vinde? ma impiedica ceva sa vand pe facebook spre exemplu? sunt obligata sa vand doar pe site? mentionez ca toate produsele se vor trimite cu factura si introduse pe firma indiferent cum vor fi vandute.va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: kaleda , utilizator 23:37, 2 Februarie 2014
Va rog sa ma ajutati cu sfaturi sau daca nu sa ma indrumati catre cine ma poate ajuta cu aceste informatii. o seara placuta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca ... Creepycat Creepycat Buna ziua. Va rog mult sa mă ajutați cu niste răspunsuri daca aveți timp. Am de câțiva ani o firma înființată cu ajutorul unui cabinet de avocatura. ... (vezi toată discuția)
Cod caen vanzari second hand la kg ideeculturala ideeculturala Buna ziua. Am un magazin second hand in care vand diverse produse: haine, incaltaminte, gablonturi, etc. Am coduri CAEN necesarii vanzarii produselor cu ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv srl-d saragosa saragosa Buna ziua, Vreau sa deschid un SRL-D si am mare nevoie de ajutor in ceea ce priveste codurile CAEN- am gasit descrierea lor, dar nu am gasit niciunde ce ... (vezi toată discuția)