avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 839 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Act constitutiv SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Act constitutiv SRL-D

Buna ziua,

Vreau sa deschid un SRL-D si am mare nevoie de ajutor in ceea ce priveste codurile CAEN- am gasit descrierea lor, dar nu am gasit niciunde ce activitati se pot incadra la fiecare.

Voi expune punctual nelamuririle mele si va multumesc mult pentru orice sfat cu care ma puteti ajuta:

- cod CAEN principal: oscilez intre 1413, 1419 si 7410 - voi avea un atelier in care se vor produce rochii de ocazie, de mireasa (si alte accesorii pentru nunta) si alte obiecte de imbracaminte Care dintre codurile enumerate ar fi mai potrivit, care se incadreaza mai bine ? Pentru 7410 este nevoie de diploma in domeniu?

- in actul constitutiv al unui SRL-D , pe langa codul CAEN pentru activitatea principala se mai completeaza rubrica despre activitatile desfasurate in subsidiar de societate - in formularul era explicat ca se poate completa rubrica cu coduri CAEN sau grupe. Pot trece doar 823, 478 sau trebuie coduri exacte din 4 cifre?

- ma poate ajuta cineva sa-mi spuna la ce suma se ridica sumele platite pentru un SRL-D anual? Sunt convinsa ca aceasta suma depinde foarte mult de volumul de vanzari, dar daca nu voi reusi sa vand in primele 6 luni, ma intereseaza sa stiu cat va trebui sa platesc pentru taxe, declaratii sau mai stiu eu ce.

Multumesc mult inca o data pentru ajutor!


Cel mai recent răspuns: saragosa , utilizator 10:20, 22 Iulie 2013
Nu ma poate indruma nimeni macar unde sa caut informatiile?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grupe caen saragosa saragosa Buna ziua, imi puteti spune va rog daca pentru infiintarea unui SRL-D se pot stabili grupe CAEN sau este obligatoriu sa fie trecute codurile din 4 cifre? (vezi toată discuția)
Infiintare srl victoria75 victoria75 Buna ziua ! Vreau sa deschid un magazin online pentru vanzarea produselor de imbracaminte. Dar si un mic atelier pentru productia confectiilor de imbracaminte ... (vezi toată discuția)
Vanzare de bunuri fara acte deceneum deceneum Buna ziua. In prezent , sotia mea are un mic atelier de rochii de mireasa Rochiile le realizeaza ea,la comanda, acasa si le vindem unor persoane ... (vezi toată discuția)