avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Grupe CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Grupe CAEN

Buna ziua, imi puteti spune va rog daca pentru infiintarea unui SRL-D se pot stabili grupe CAEN sau este obligatoriu sa fie trecute codurile din 4 cifre?
Cel mai recent răspuns: saragosa , utilizator 14:06, 10 Iulie 2013
Grupele sunt...facultative. Trebuie sa inscrieti in actul constitutiv codul din patru cifre.
Buna ziua, ma intereseaza un caz concret: in actul constitutiv al unui SRL-D e trecut un cod CAEN pentru activitatea principala si spoi se mai completeaza o rubrica cu "societatea va putea desfasura in subsidiar si alte activitati precum: " si in acel formular era explicat ca se poate completa rubrica cu coduri CAEN sau grupe. Pot trece doar 823, 478 sau trebuie coduri exacte din 4 cifre? Multumesc mult pentru ajutor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv srl-d saragosa saragosa Buna ziua, Vreau sa deschid un SRL-D si am mare nevoie de ajutor in ceea ce priveste codurile CAEN- am gasit descrierea lor, dar nu am gasit niciunde ce ... (vezi toată discuția)
Coduri caen LaurentiuAsaftei LaurentiuAsaftei Buna seara, Astazi am inceput procedurile in a-mi deschide un SRL-D. Dupa cum bine stiti, se pot alege doar 5 coduri CAEN cu exceptia comercializarii de ... (vezi toată discuția)
Act constitutiv activ principala caen din 3 cifre OANA GORAN OANA GORAN in actul constitutiv al unei societati este mentionata activitatatea principala COD CAEN 101 din cate stiu eu asta este capitolul si codul trebuie specificat ... (vezi toată discuția)