avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis anulat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis anulat

buna seara! in 2013 am refuzat sa mi recolteze sange si am refuzat si proba cu etilotestu,pe data de 31.03 imi expirase nr la masina am fost gasit pe 01.04.am fost condamnat la 1an si 6 luni.cu suspendare.si 3 ani si4luni de incercare.sentinta sa dat in iulie 2013.dupa noul cod ce pot sa fac???multumesc!

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Duminică, 2 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: seby2013 , utilizator 20:04, 11 Februarie 2014
MULTUMESC! O SEARA FRUMOASA !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis auto - condamnare, scoala de soferi Mavryka Mavryka As dori sa aflu cand pot sa dau iar de permis . Mentionez ca in februarie 2013 am fost comdamnat la 8 luni cu suspendare si 2 ani de incercare pentru conducere ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis de conducere ermus ermus Imi poate spune si mie cineva daca aceasta este hotararea definitiva si daca aceea este data de la care trebuie sa astept un an pt a da din nou sala?ma refer ... (vezi toată discuția)
Drept de conduce ciprian 7777 ciprian 7777 salut am si eu o intrebare........mi sa dat o sentinta de 6 luni cu suspendare si 2 ani perioada de proba pentru conducere pe drumurile publice cu o alccolemie ... (vezi toată discuția)