avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 908 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contributii pentru un contract consultanta
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contributii pentru un contract consultanta

Buna seara.Student la zi ,facultate de stat .Din octombrie 2013 a inceput o colaborare platita cu o firma it fara contract inregistrat la finante.In prezent este pus sa semneze contract de consultanta incepand cu data inceperii colaborarii -octombrie 2013.Ce urmari fiscale decurg prin inregistrarea acestuia la fisc pe perioada octombrie 2013- ianuarie 2014?Ce taxe plateste in continuare?

Alte discuții în legătură

Siguranta la schimbarea jobului domnulpetre domnulpetre Vreau sa imi schimb locul de munca si am o oferta de la un alt angjator. Voi semna cu el si dupa ce semnez imi depun demisia la actualul job. Ce trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Declaratia 100 pt trim. 4 2013 Bogo4us Bogo4us Buna ziua. Detin o Microintreprindere - platitoare de impozit pe venit si ne inregistrata ca platitor de tva- si ma intereseaza daca mai depun declaratia ... (vezi toată discuția)
Declarare venituri obtinute din strainatate adusca adusca Buna ziua, Sunt programator cu facultatea de automatica si calculatoare terminata si cu licenta luata. Sunt angajat la o firma din romania, de unde primesc ... (vezi toată discuția)