avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 910 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Siguranta la schimbarea jobului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Siguranta la schimbarea jobului

Vreau sa imi schimb locul de munca si am o oferta de la un alt angjator. Voi semna cu el si dupa ce semnez imi depun demisia la actualul job. Ce trebuie sa primesc de la noul angajator ca si garantie ca intr-adevar vom incepe colaborarea in conditiile stabilite (cum pot sta linistit, dupa ce imi depun demisia, ca totul va decurge asa cum am stabilit)??? Nu vreau sa ma trezesc ca mi-am dat demisia si in momentul inceperii colaborarii cu noul angajator acesta sa aiba alte conditii ba chiar sa se razgandeasa de tot si sa raman ccomplet pe afara.
Cel mai recent răspuns: juridic dana , utilizator 09:41, 1 Februarie 2012
Buna seara !
Ce trebuie sa primiti ? Un contract individual de munca care sa reflecte intelegerea dvs. . :thumbup: Succes !
Da, dar exemeplarele nu trebuie sa ramana toate la angajator pentru a le inregistra la ITM???? Si abia apoi sa le primesc eu?
Nu, CIM nu se mai inregistreaza la ITM prin prezentare fizica a contractului pentru a se aplica o stampila, ci se inregistreaza in programul REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca dupa concediu crestere copil. olesea_bisu olesea_bisu Buna ziua, am urmatoarea problema: Sunt in concediu crestere copil, ar trebui sa reincep munca din 1 septembrie (ca sa pot beneficia si de stimuletul de ... (vezi toată discuția)
Demisie fara sa stau in preaviz mushetzika mushetzika Buna Seara, Am si eu o problema, am fost angajata intr`un call center o luna si 10 zile , am fost intr`un concediu medical 10 zile si azi mi-am depus cererea ... (vezi toată discuția)
Cim nou, demisie morenika morenika buna ziua! ce trebuie sa fac ca sa pot pleca de la firma la care lucrez si in cel mai scurt timp sa semnez un nou CIM. precizez ca maine semnez demisia si as ... (vezi toată discuția)