Sint reclamant, am primit intampinarea paratului, dar fara înscrisuri anexate. Trebuie sa raspund la intampinare.
Problema este ca paratul a solicitat proba cu inscrisuri, iar in intampinare face referire la " înscrisurile depuse la dosarul cauzei", este vorba de acte si decizii emise de parat dar necomunicate mie.
Nu am cum sa raspund pentru ca nu stiu despre ce este vorba.
Întrebarea pe care o pun: cum trebuie sa procedez? sa trimit o cerere prin care sa solicit instantei sa-mi comunice mai intai înscrisurile pentru respectarea prev. din procedura de regularizare si sa-mi acorde un nou termen pentru raspunsul la intampinare ?
Precizez ca nu ma pot deplasa la arhiva pentru a lua/copia înscrisurile, dealtfel este dreptul meu sa le primesc prin posta.
Raspundeti la intampinare referindu-va la ceea ce a mentionat paratul. Precizati ca nu v-au fost comunicate inscrisurile de care a inteles sa se foloseasca paratul si mentionati ca va rezervati dreptul de a completa raspunsul la intampinare la momentul in care intrati in posesia actelor. Solicitati comunicarea actelor. Nu este obligatoriu sa faceti raspuns la intampinare.
Ar fi fost util sa ajungeti la arhiva ptr a vedea acele inscrisuri, dar daca este o imposibilitate ar fi bine sa dovediti instantei acest lucru.
Intampinare
monalisaalina
Ce se intampla daca reclamantul nu a primit o copie dupa intampinarea depusa de parat?prima data a amanat procesul,o sa ii de-a de la arhiva o copie oricand va ... (vezi toată discuția)