avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Datorii persoana decedata
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Datorii persoana decedata

salut, dragilor am si eu o intrebare..... o sa descriu pe scurt cazul meu, am avut un leasing auto era pe numele mamei nu am putut plati 2 rate in 2010 a venit o firma de recuperare am predat masina... dupa un an vine cei de la kruk cu o suma dubla de plata,,, am facut o notificare prin care ceream explicatii insa nu am primit nimic in acea perioada mama mea tittular de ctr, a decedat le am spus lucrul asta...am trimis o copie de certif deces... dupa un an in 2012 ma cauta iar si imi cere acel certif deces... iar in 2013 ma trezesc cu un telefon de la kruk prin care spune o o suma cu 50 % mult de decat initial. le spun ca a decedat mama , le spun ca nu ma anuntat nimeni decat din an in an...si intrun final imi face o reducere la suma initiala..adica 10000 ron in loc de 15000 si ma sfatuieste sa o platesc ,,ca intra legea mosteniri etc, mentionez ca si tatal meu a decedat, ei nu au mai nimic pe numele lor..cum va decurge oare situatia? va multumesc
Cel mai recent răspuns: sorini22 , utilizator 19:52, 3 Februarie 2014
chiar nu ma poate ajuta nimeni...:((((((

salut, dragilor am si eu o intrebare..... o sa descriu pe scurt cazul meu, am avut un leasing auto era pe numele mamei nu am putut plati 2 rate in 2010 a venit o firma de recuperare am predat masina... dupa un an vine cei de la kruk cu o suma dubla de plata,,, am facut o notificare prin care ceream explicatii insa nu am primit nimic in acea perioada mama mea tittular de ctr, a decedat le am spus lucrul asta...am trimis o copie de certif deces... dupa un an in 2012 ma cauta iar si imi cere acel certif deces... iar in 2013 ma trezesc cu un telefon de la kruk prin care spune o o suma cu 50 % mult de decat initial. le spun ca a decedat mama , le spun ca nu ma anuntat nimeni decat din an in an...si intrun final imi face o reducere la suma initiala..adica 10000 ron in loc de 15000 si ma sfatuieste sa o platesc ,,ca intra legea mosteniri etc, mentionez ca si tatal meu a decedat, ei nu au mai nimic pe numele lor..cum va decurge oare situatia? va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii persoana decedata, instiintare de plata dupa 3 ani, leasing auto sorini22 sorini22 salut, dragilor am si eu o intrebare..... o sa descriu pe scurt cazul meu, am avut un leasing auto era pe numele mamei nu am putut plati 2 rate in 2010 a ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru o persoana decedata? AncaAnca17 AncaAnca17 Buna ziua. Tatal meu a decedat acum 4 ani. Tot atunci am aflat ca a avut facut un credit de salarii in jur de 50 mil la BRD. De aproximativ un an de zile ... (vezi toată discuția)
Leasing Mamacita Mamacita Tatal meu a luat in leasing ca persoana juridica o masina in anul 2006. La 1 an dupa ce a contractat acest leasing, firma a fost cesionata si in cele din urma ... (vezi toată discuția)