avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL-D - Notificare AIPPIMM in termen de 10 zile daca ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL-D - Notificare AIPPIMM in termen de 10 zile daca nu am beneficiat de fonduri

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in cazul infiintarii unui SRL-D fara a aplica pentru fonduri sau alte beneficii din cadrul programului, mai este necesara notificarea eletronica in termen de 10 zile a AIPPIMM ?

Incerc sa iau legatura cu cineva din lista Contact a celor de la AIPPIMM dar nu se raspunde la telefon.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: radug0314 , utilizator 10:49, 12 August 2014
Si eu ma aflu in aceeasi situatie.
Daca societatea a fost infiintata in Bucuresti, unde se trimite notificarea?
Se trimite la Ploiesti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d StrViorel StrViorel Buna ziua, am si eu o intrebare se mai pot inregistra SRL-D din programul pentru tineri nu vreau fonduri as dori sa infiintez o firma pentru beneficiile ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d vlad_crisan vlad_crisan Buna ziua! Am o nedumerire. In momentul de fata, inainte sa se dea drumul la programul cu ajutorul de 10000 euro, se poate infiinta SRL-D? Si daca da, firma ... (vezi toată discuția)
Noutati la aippim Daniela Bolog Daniela Bolog Incepind cu data de 1 Octombrie 2011, sesiunea de depunere a planurilor de afaceri in cadrul Programului pentru stimularea infiintarii si dezvoltarii ... (vezi toată discuția)