De ce nu au voie avocatii sa isi faca reclama? Daca sunt un proaspat absolvent, nou membru al baroului, la inceput de drum, cum imi pot gasi clienti daca nu mi se da voie sa imi fac reclama? Nu este cumva o ingradire a dreptului la munca sau o limitare a libertatii de exprimare? Mie personal mi se pare un abuz
fiecare are dreptul sa creada ce doreste insa asta e decizia unbr-ului ( decizie perfect normala din punctul meu de vedere ) si toti avocatii membri unbr trebuie sa o respecte.a fi avocat nu inseamna a fi un iaurt proaspat introdus pe piata care nu ingrasa si are bifidus esensis.
De acord, dar si acel iaurt ar trebui sa aiba voie fie promovatintr-un fel, pentru ca altfel poate muri din fasa. sunt de acord ca sa nu se faca o reclama fantasmagorica, dar un banner, o reclama a iaurtului intr-o revista, ziar, pe un site oarecare, care sa conduca la site-ul firmei unde sa se vada ca iaurtul este nou-nout nu face decat sa aduca beneficii tuturor partilor implicate, chiar si concurentei. Concurenta este sanatoasa unei economii de piata, indiferent de domeniu. Altfel vorbim de un monopol. Pentru ca atunci toata lumea stie doar de Danone, care este vechi pe piata si are traditie, pe cand iaurtul nou poate este mai bun, poate mai ieftin, poate la fel de bun, sau poate vine cu o idee noua de ambalaj. Sunt curios daca mai exista vreun domeniu in care reclama este interzisa, pentru ca repete, consider ca este o ingradire a dreptului la munca. ordonata de concurenta. Mi-ar placea sa stiu care sunt considerentele care au stat la baza luarii acestei decizii, pentru ca doar argumentul "reclama mincinoasa" nu este de ajuns, in conditiile in care Coca-Cola, una dintre cele mai mari companii din lume, nu este tocmai cea mai sanatoasa bautura...:">
Spune-mi te rog, cu ce este diferit un avocat fata de un arhitect, care este tot o profesie liberala? De ce sa nu isi faca reclama? Poate chiar la televizor sau pe panouri in oras? Asa cum este in America? Hmmm... ce zici? Numantere, gandeste putin inainte sa vorbesti.
Eu as mai intreba si de ce avocatii nu prea mai pot avea alte profesii salariazate, caci asa am inteles din lege... Daca te descurci ca avocat este ok daca nu.... ajungi boschetar...:D