avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale amenda de circulatie
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

amenda de circulatie

In septembrie 2007 am primit o amenda de circulatie in valoare de 68 lei.... am platit la CEC jumate din amenda (34 lei) incadrandu-ma in acel termen de 24/48 de ore de la intocmirea procesului verbal.
Fiind incepator nu stiam ca trebuie sa duc chitanta la circa financiara, iar recent cu ocazia intocmirii unor acte la circa financiara am constata ca figurez cu amenda respectiva neplatita, in valoarea "intreaga" de 68 lei.
Necazul este ca nu mai am factura, pot solicita la CEC o noua factura sau o dovada a platii respective? Stiu unitatea CEC la care am platit si data.
In cazul in care sa zicem ca e posibil sa obtin acea dovada, ce fac cu valoarea? Practic eu am platit 34 lei si figurez cu amenda de 68 lei.

Multumesc.
Puteti solicita CEC-ului sa va dea dovada ca ati efectuat plata, in care este indicata si data efectuarii ei. Cu aceasta dovada va prezentati la adm financiara. Nu este nevoie sa mai achitati diferenta daca din dovada reiese ca ati facut plata respectand termenul de 48 de ore.

Av. Watkins

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am platit amenda rovinieta la cec si imi apare ca neplatita deoarece nu am platit-o la trezorerie!!!! cristibrad69 cristibrad69 Sper din tot sufletul sa ma puteti ajuta. Soacra mea mi-a platit in 2011 o amenda pt lipsa rovinietei( eu eram plecat in provincie) si a platit-o la CEC. Apoi ... (vezi toată discuția)
Plata amenda si apoi plangere contraventionala se poate? puzuzu puzuzu Buna ziua. Spuneti-mi va rog... daca platesc o amenda, pentru ca vreau sa ma incadrez in cele 48 de ore pentru injumatatirea ei, iar APOI fac o plangere ... (vezi toată discuția)
Intrebare referitoare la o amenda platita LiviuP LiviuP Buna ziua. Apelez la cei cu mai multa experienta intr-o problema administrativa. Problema este urmatoarea : in urma cu citiva ani (mai precis in 2002) am ... (vezi toată discuția)