avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare retroactiva gradatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare retroactiva gradatie

Buna ziua!
Trebuia acordata unui salariat gradatia de trecere la o alta vechime de aproximtiv 6 luni de zile. Dau o decizie cu aplicare retroactiva a trecerii la o alta gradatie. Cum o denumesc: modificare incadrare/acordare gradatie/modificare salariala? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna ziua , am 13 ani vechime ,sunt bugetara dar recent am constatat ... Liflor Liflor Buna ziua , am 13 ani vechime ,sunt bugetara dar recent am constatat ca sunt platita inca la gradatia 2 ca spor de vechime desi de 2 ani jumate( de prin 2020) ... (vezi toată discuția)
Omisiune - acordare spor de vechime + ce se poate face ? oanaportar oanaportar Buna ziua ! O problema ce tine de atributiile salariatului de la Resurse Umane: - la data de 01.07.20016 un coleg a trecut la o alta transa de vechime - ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime - acordare sau nu ? oanaportar oanaportar Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: - un salariat va trece la o alta transa de vechime in munca - fiind salariat al unei institutii publice, ... (vezi toată discuția)