avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare doua venituri in decl 205
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare doua venituri in decl 205

Buna ziua,

Spuneti-mi va rog am la decl 205 doi angajati care sunt si asociati in firma si au ridicat dividende in decembrie, in aceeasi declaratie se trece si partea de impozit pe venit din salarii si impozitul retinut din dividende?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Lizuca12 , utilizator 17:18, 4 Februarie 2014
Buna seara,

In declaratia respectiva se trec amandoua tipurile de venituri obtinute de persoanele in cauza.
Regasiti in intructiunile de completare a declaratiei 205, cele afirmate mai sus.
[ link extern ]

Numai bine
Spuneti-mi va rog in decl 205 veniturile din dividende persoane fizice se trec la tip venit 08 - venituri din dividende ?

Multumesc
Da, acolo bifati.
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarare dividende in decl 205 viorel_georgescu53 viorel_georgescu53 la 31.12.2011 am profit 118.909 lei pe care in 2012 il repartizez in dividende cont 457 , calculez impozit 16 % in val de 19.025 lei pe care il declar la ... (vezi toată discuția)
Impozit dividende claudiaraduica claudiaraduica #-o Nu ma ajuta nimeniiiiiiiiiii??????????? Va roggggggggggggggggggggggg :-/ (vezi toată discuția)
Repartizarea dividendelor Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua, In cazul in care dupa aprobarea repartizarii dividendelor in sedinta AGA de la 31.12.2009,si inreg. contabile aferente inainte si dupa aprobarea ... (vezi toată discuția)