avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Primarul Constantei nu respecta legea!
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Primarul Constantei nu respecta legea!

Primarul Constantei refuza sa respecte legea privind subventionarea transportului in comun pentru elevi. Astazi, dupa sedinta Consilliului Local, domnul primar ne-a spus ca [EDITAT] (forma pe care dansul a folosit-o) si ca in cazul in care dam in judecata municipalitatea, el isi va angaja cea mai buna casa de avocatura din Bucuresti, iar noi unul ieftin.
Am trimis scrisori catre Primarie si catre Ministetul Educatiei, dar degeaba.

Din punctul dvs. de vedere, al unor experti, ce ar trebui sa facem?
Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:41, 3 Februarie 2014
Sesizati oficial guvernul despre cum intelege edilul metropolei sa incalce ,in mod repetat legile in vigoare

Ultima modificare: Luni, 3 Februarie 2014
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Cum, mai exact, putem sesiza Guvernul?
Am sesizat Ministerul Educatiei printr-o scrisoare.
In cazul in care institutia primariei.primarul ,refuza sa respecte legea,partea interesata are dreptul sa sesiseze oficial Parlamentul Romaniei-camera deputatilor - comisia pentru cercetarea abuzurilor ,sau poate promova actiune in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie aiureluuuuuu aiureluuuuuu Buna ziua Vecinul meu a construit in 2012 un grajd fara autorizatie de constructie, la 10 centimetri de razor si a venit cu 8 vaci 40 oi si 6 caini . Am ... (vezi toată discuția)
Reducere de 50% pentru elevi care circula cu mijloc de transport in comun ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna seara ! Dupa ce am vazut scandalul dintre elevi si primarul Constantei radu Mazare m-am gandit ca si in cazul meu si a inca 1000 de elevi al LTTV se ... (vezi toată discuția)
Modificarea legii avocaturii L.D. Marza-Cabinet de avocat L.D. Marza-Cabinet de avocat cine stie mai multe detalii despre recenta modificare a legii avocaturii, si in ce masura ne va afecta? (vezi toată discuția)